Arbejdsområder

Her et lille udpluk af, hvad vi hjælper med:


Er din ARBEJDSGIVER GÅET KONKURS så kontakt os straks, så vi kan få anmeldelsen af sted til LG og få stillet krav overfor arbejdsgiver/kurator.


Er din OPSIGELSE/FYRESEDDEL korrekt ?. Det er vigtigt, at det er et korrekt opsigelsesvarsel. Hvis opsigelsesvarslet er for kort, og du skal have arbejdsløshedsdagpenge, og du har anerkendt den forkortede opsigelsesvarsel, så får du op til 3 ugers karantæne. Derfor er det vigtigt at du kommer med opsigelsen, så vi kan tjekke opsigelsesvarslet for dig, såfremt du er i tvivl om den er korrekt.

Ligeledes er det også vigtigt om begrundelsen i opsigelsen er i overensstemmelse med realiteten.


Det er vigtigt, at man har et godt ARBEJDSMILJØ. Mange er desværre udsat for mobning, og det gør rigtig ondt.


Du er gravid. Hvornår skal du give din arbejdsgiver besked?

Du er blevet far. Hvor meget orlov kan du tage?

Der er altid mange spørgsmål i forbindelse med BARSEL OG ORLOV. Og loven kan være virke meget forvirrende. Derfor kontakt os ved spørgsmål.


Meget ofte er ANSÆTTELSESKONTRAKTERNE meget manglefulde. Det kan have stor betydning for din ansættelse såfremt den ikke er i orden, især hvis der ikke er overenskomst på arbejdspladen. Hvis der ikke er overenskomst, er det jo væsentligt for dig at vide om du er berettiget til blandt andet feriefridage, SH penge, arbejdsmarkedspension osv.


Har du FAGLIGE problemer, og ikke kan få dem løst, så kontakt os, så deltager vi gerne i et møde sammen med dig og din arbejdsgiver. Det kan f.eks. være, at du mangler løn, feriepenge, SH, feriefridag, arbejdsmarkedspension.


Vi siger det igen og igen. Tjek din LØNSEDDEL HVER gang. Mange tror, at når det fremgår af lønsedlen, at der er trukket til feriepenge og arbejdsmarkedspension, at så er det lig med at det også er indbetalt. Det er det IKKE.


Har du brug få råd og vejledning i forbindelse med ARBEJDSSKADE ELLER LÆNGEREVARENDE SYGDOM, er vi dig gerne behjælpelige. Vi deltager også gerne sammen med dig til møderne.


Har du en KRITISK SYGDOM, kan det være du er berettiget til en udbetaling via din arbejdsmarkedspension. Vi hjælper gerne med at undersøge det.

Har du været udsat for en arbejdsulykke, eller har en arbejdsbetinget lidelse, så kom, vi er super gode til at køre de sager!
Kontortider


Mandag 9.00-16.00


Tirsdag 9.00-12.00


Onsdag  9.00-12.00


Torsdag 9.00-17.00


Fredag 9.00-11.00

 


Telefontider


Mandag 8.00-16.00


Tirsdag 8.00-16.00


Onsdag 8.00-12.00


Torsdag 8.00-17.00


Fredag 8.00-12.00